miércoles, 27 de mayo de 2009

Saló del còmic de Barcelona

I bé, com que açò es publicitat i jo som així de xulo, aquest post va en menorquí, perque mos dona es vent i perque molam, clar que sí. Es tema es que com que jo d'empreses i finances, pues com que poc, vaig decidir fa uns mesos en un atac d'optimisme fer-me petit empresari i imprimir-me un caramull de còmics de conills que van súper cachondos y no saben a on l'han de clavar, amb tires cómiques i il·lustracions, per anarl·los venent casa a casa. Resultat: que com que no som massa guapo y tampoc tenc un escotazo, es negoci va ser un fracàs. I com que encara no hi he perdut prou doblers i tenc ganes de seguir amb s'empresa, pues m'he llogat un petit stand fanzinero a n'es saló del còmic per deixar que sa gent vengui a mirarse-ho amb calma y no haver d'anar porta per porta com un venedor de seguros.

Al Turrón!, s'stand es diu Cal Pardal (perque mola que te cagues) i hi venem tant es còmics de conills (a euro la unidad) al mayor y al detall, com camisetes d'un mono per cortesia del senyor villa (enllaç per aquí a la dreta) i també camisetes eròtiques invenció de sa càlida (jeje) ment de na Gisela (també enllaç a la dreta) Tots dos integrants de s'acabat de fundar (amb domini web i tot) penguin art studio (no fa falta dir on és s'enllaç). A més, també venem una recopilació d'il·lustracions d'ikari studio (que mos hem pigat colque juerga junts). Per anar acabant sa carta, Deix una mostra d'es còmic de conills, també fem envios a domicili (claro, perque no) només fa falta que envieu un mail a s'administrador d'es blog (que serio que queda) i jo vos contest en un máximo de 24 horas laborables (es diumenge es el dia del señor). I ja està, si has arribat aquí, olé sa teva paciència, i olé sa meva, clar que si, que no escrivia tant des d'es batxillerat. Un besito!!
2 comentarios:

 1. ke pena me hubiera gustado ir a compraros algunos comics y alguna camiseta :) pero este finde semana estoy currando :S bueno os deseo muchisima suerte y exito con vuestras creaciones :) me gustan mucho los dibuj0os!!!

  saludos!

  ResponderEliminar
 2. Me alegro de haber empollado un poco de catalán por internet :D
  Pues ir puerta por puerta te permite conocer la opinion (si estan habladores los dueños de la casa) de los hipotéticos compradores. Gente que quizas no haya buscado en internet para ver lo que le gusta.
  Los bocetos de animals tienen categoría, no los dejes de lado, ellos no lo harian!

  ResponderEliminar